Njega Lica


Zahvaljujući dugogodišnjoj predanosti i ljubavi prema njezi lica, estetski centar Nova Beauty je prvenstveno orijentiran upravo na ovaj spektar usluga.Mikrodermoabrazija dijamantima - Diamond Tome


Da su dijamanti najbolji prijatelji vašeg lica i tena, da savršeno njeguju, osvježavaju i pomlađuju vaše lice možete lako otkriti i sami. Osvježite svoje lice pravim dijamantima na “blitz” način. Ovo je pravi tretman za zaposlene žene koje vole biti njegovane i žele dobro izgledati uz brze i učinkovite rezultate. Za dijamantni tretman koristimo aparat Diamond Tome koji uklanja i “usisava” problematične slojeve kože, vakuumom stimulira proizvodnju kolagena i elastina, a umjesto uobičajene kristalne prašine koristi prave dijamante. Nakon tretmana dijamantima slijedi gratis tretman kavijara, što vaš ten čini blistavim i sjajnim. Ponosno ističemo da smo prvi u Rijeci ponudili ovaj ekskluzivan, inovativan tretman našim klijentima. Tretman se može raditi zasebno, za posebne prilike poput vjenčanja, važnih sastanaka izlazaka ili putovanja ili u sklopu kure kroz čitavu godinu. Izvrstan je za tretiranje bora, ožiljaka, fleka, a pomaže i u rješavanju problema masne kože i proširenih pora.

Tretman za blistav ten! Za sve tipove kože kao zaseban, "blitz" tretman za momentalno osvježenje lica (odlično za posebne prilike, vjenčanja, važne sastanke, izlaske ili putovanja) kao kura tretmana radi se cijelu godinu protiv bora, fleka i ožiljaka. Pomaže kod masne kože, proširenih pora, ožiljaka od akni i sl.

Posjetite našu Facebook stranicu kako biste lakše pratili novosti i ponude!
Kontakt

Nike Katunara 10, 51000 Rijeka
+385 51 423 204
+385 91 423 2040
nova.beauty@hotmail.com

Pratite Nas!

Posjetite našu Facebook stranicu kako bi bolje pratili novosti i ponude!

Salon Nova

Sva prava pridržana Salon Nova - 2017