Njega Lica


Salon "Nova Beauty" je specijaliziran za njegu lica. Ovdje možete pronaći sve tretmane i preparate za kožu lica.Mikrodermoabrazija dijamantima - Diamond Tome


Da su dijamanti najbolji prijatelji vašeg lica i tena, da savršeno njeguju, osvježavaju i pomlađuju vaše lice možete lako otkriti i sami. Osvježite svoje lice pravim dijamantima na “blic” način. Ovo je pravi tretman za zaposlene žene, koje vole njegu, žele dobro izgledati uz brze i učinkovite rezultate koje pruža dijamantni tretnan lica. Pritom se primjenjuje aparat Diamond Tome koji uklanja i “usisava” problematične slojeve kože.

Vakuum istovremeno stimulira proizvodnju kolagena i elastina, a umjesto uobičajene kristalne prašine koristi prave dijamante.Nakon tretmana dijamantima (po gradaciji su različitih vrsta) slijedi gratis tretman kavijara, što u pospunosti vaše lice čini blistavim i sjajnim. Ponosno ističemo da smo prvi u Rijeci ponudili ovaj ekskluzivan, inovativni tretman našim klijentima.

Tretman za blistav ten! Za sve tipove kože kao zaseban, "blitz" tretman za momentalno osvježenje lica (odlično za posebne prilike, vjenčanja, važne sastanke, izlaske ili putovanja) kao kura tretmana radi se cijelu godinu protiv bora, fleka i ožiljaka. Pomaže kod masne kože, proširenih pora, ožiljaka od akni i sl.

Za sve dodatne upite, cijene i zakazivanje termina slobodno nam se obratite putem kontakt forme ispod:
Kontakt

Nike Katunara 10, 51000 Rijeka
+385 51 423 204
+385 91 423 2040
nova.beauty@hotmail.com

Lajkajte Nas!

Lajkajte nas na Facebook-u kako bi bolje pratili naše novosti i ponude!

Salon Nova

Sva prava pridržana Salon Nova - 2017