Partneri


Surađujemo s najboljim kozmetičkim kućama kako bismo vam pružili što kvalitetniju uslugu i proizvode. Ovdje možete pogledati s kojim smo kućama u partnerstvu te detaljnije istražiti namjene kozmetike i aparata koje koristimo.


Ekskluzivni proizvodi Perle de Caviar na bazi kavijara perjanica su originalne, inovativne linije proizvoda koji su tržište upoznali s nevjerojatnim učinkom kavijara na kožu. Ovo je tek jedna od planetarno popularnih linija kuće Ingrid Millet koja se svojim inovativnim istraživačkim pristupom popela na sam vrh ljestvice ekskluzivnih proizvoda.

Ugledna francuska kozmetička kuća, brand prestiža u kozmetologiji. Inovativni u rješenjima, predani istraživanju u svojim institutima, eksperti iz Sothysa donose nam neke od najboljih proizvoda u našoj ponudi. Ova je kuća zastupljena ekskluzivno u salonima ljepote i spa centrima.

Na kraju svakog CACI tretmana se aplicira CACI-jev serum i kolagen krema, koja se dubinski mikrostrujom unosi u kožu.

Francuska kuća specijalizirana za kozmetičku aromaterapiju i proizvode od esencijalnih ulja koja drži vodeću poziciju u proizvodnji aromaterapijskih proizvoda na svijetu. Linija Decleorovih proizvoda Aromaessence pripravljena je od 100% čistih, prirodnih sastojaka, zbog čega je posebno omiljena među ženama koje traže holistički pristup ljepoti, temeljen na prirodnim sastojcima.

Ekskluzivna linija anti-age proizvoda iz područja medicinske kozmetologije. Proizvode ove kuće koristimo za brojne tretmane od tretmana dermarolerom do microneedling tretmana, mezoterapije i biorevitalizacije kože.

Renomirana francuska marka holističkog pristupa ljepoti i mladenačkom izgledu.

Linija proizvoda s potpisom dr. med. Christine Schrammek-Drusio proslavila se izumom prve BB kreme u svijetu. Linija ove proslavljene liječnice nalazi svoje mjesto u salonima koji su prepoznali kvalitetu i inovativnost ove kuće. Njezine linije poseban naglasak stavljaju na anti-age pripravke, dok istovremeno njeguju i liječe sva problematična stanja kože; od osjetljive i suhe do masne i problematične kože sklone hiperpigmentaciji.

Ova je luksuzna linija španjolskog proizvođača s najbogatijim aktivnim sastojcima namijenjena obnovi zrele kože.

Slavna kuća poznata po predivnom spektru boja svojih lakova sada ima patentiranu pro spa njegu za manikuru i pedikuru dostupnu u profesionalnim salonima za ljepotu. U našem estetskom centru sada nudimo i ovu uslugu koja je na razini naših usluga njege lica i tijela!

Posjetite našu Facebook stranicu kako biste lakše pratili novosti i ponude!
Kontakt

Nike Katunara 10, 51000 Rijeka
+385 51 423 204
+385 91 423 2040
nova.beauty@hotmail.com

Pratite Nas!

Posjetite našu Facebook stranicu kako bi bolje pratili novosti i ponude!

Salon Nova

Sva prava pridržana Salon Nova - 2017