Njega Tijela


Salon "Nova Beauty" koristi jedne od najkvalitetnijih aparata i kozmetike. Ovdje možete pronaći tretmane za njegu tijela.


CACI BODY- Nekirurški lifting tijela


Oscar za ljepotu CACI (Computer Added Cosmotology Instrument) je multifunkcionalni sustav digitalnih tretmana za kozmetičku njegu, dobitnik Oscara za ljepotu, poznat kao najbolji aparat s mikro strujom. Njegove iznimne učinke prepoznale su mnoge slavne osobe, posebice hollywoodski glumci i glumice. Stručnjaci i javnost ga smatraju tehnološki najnaprednijim aparatom i postao je sinonim za nekirurški lifting lica i tijela.CACI tretman - nekirurški lifting tijela. Ova tehnologija pruža nevjerojatne rezultate u oblikovanju tijela. Sadrži posebne programe za mršavljenje, toniranje, poboljšavanje tonusa stražnjice te učvršćivanje bedara. Jedinstveni diskovi za oblikovanje tijela u kombinaciji s elektrostimulacijom djeluju precizno na problematični dio tijela. Uz pomoć 24 izlazna kanala koja koristimo pomoću 24 samoljepljive elektrode i više unaprijed programiranih načina rada ima sve što vam je potrebno, dakle namijenjen je svima: za ljepotu tijela ,učvršćuje se trbuh, bedra, stražnjica, ženama sa celulitom, toksične i masne naslage nestaju, ženama poslije poroda, učvršćuje se stražnjica, trbuh i smanjuju se strije, osobama nakon operacije, učvršćuju se mišići, smanjuju se otekline i zadržavanje limfe, osobama nakon liposukcije, zatežu se mišići i koža te se smanjuju, otekline limfnom drenažom, osobama sa bolovima u leđima te sa lumboishialgijom, aplikacijom struje na bolnom mjestu djelujemo analgetski.

Ono što ove tretmane čini zaista posebnima je to što se kod odabira tretmana uvijek koriste dvije vrste djelovanja. Prvih 30 min koristimo bazni tretman ,a drugih 30 min drugi tretman. Dakle npr. ukoliko želite smršavjeti, uvijek prvih 30 min koristimo Slimming, a preostalih 30 min možemo birati između Toninga, Cellulita ili Limfne drenaže, ovisno o potrebama klijenta. Kura se određuje individualno prema potrebama klijenta.


Za sve dodatne upite, cijene i zakazivanje termina slobodno nam se obratite putem kontakt forme ispod:
Kontakt

Nike Katunara 10, 51000 Rijeka
+385 51 423 204
+385 91 423 2040
nova.beauty@hotmail.com

Lajkajte Nas!

Lajkajte nas na Facebook-u kako bi bolje pratili naše novosti i ponude!

Salon Nova

Sva prava pridržana Salon Nova - 2017