Njega Tijela


Ovdje možete pronaći čitav niz tretmana za njegu tijela koji se u našem centru upotpunjavaju isključivo vrhunskim preparatima i tehnologijom.


CACI- Nekirurški lifting tijela - Oskar za ljepotu


Sustav tretmana nekirurškog liftinga tijela Caci Quantum; učvršćivanje mišića tijela, poboljšanje tonusa i stimuliranja cirkulacije utječe na mnoge estetske i zdravstvene probleme tijela. Ova tehnologija pruža nevjerojatne rezultate u oblikovanju tijela, sadrži posebne programe za mršavljenje, toniranje, poboljšavanje tonusa te učvršćivanje bedara. Jedinstveni diskovi za oblikovanje tijela u kombinaciji s elektrostimulacijom djeluju precizno na problematični dio tijela. Princip sustava tretmana je učvršćivanje mišića koji se stimuliraju mikrostrujom niske frekvencije. Rezultat je podizanje kontura stimulacijom proizvodnje kolagena i elastina. Sustav temeljen na dvadesetogodišnjem medicinskom istraživanju temelji se na patentiranoj tehnologiji za pasivnu kontrakciju mišića, po učinku najbližoj onoj prirodnoj. Ova tehnologija pruža impresivne rezultate u oblikovanju tijela, otklanjanju strija, celulita i otklanjanje viška tekućine limfnom drenažom. Osobito lijepi rezultati postižu se u oblikovanju mišića. Analgetskom strujom se također uspješno tretiranju bolovi u lumbalnom i torakalnom dijelu kralježnice. Ovisno o individualnim potrebama i problemima, odabire se jedan ili više tretmana u kombinaciji.CACI Contour mode (oblikovanje tijela) namijenjen je posebno za jačanje mlohavih mišića te stimuliranje njihovog rada. Posebno je učinkovit na području stražnjice te trbušnih mišića. To postižemo galvanskom strujom koju prenosimo dvjema elektrodama.

CACI Slimming (mršavljenje) služi za otklanjanje masnih naslaga, stimulira eliminaciju toksina iz organizma, poboljšava metabolizam, obnavlja elastičnost mišića i mišičnog tonusa, stimulira rad atrofiranih i deformiranih mišića.

CACI Micro mode (tretmani mikro tokovima) mikrotokovima lokalno obrađujemo problematične dijelove tijela koje treba učvrstiti ili preoblikovati. Mikrotokovi napinju, zatežu i zaglađuju kožu problematičnog dijela. Aplicira se uz pomoć dvije elektrode.

CACI Toning (učvršćivanje) je tretman koji nježno učvršćuje mišiće, poboljšava metabolizam i primjeren je za postoperativne tretmane koji za posljedicu imaju gubitak mišićnog tonusa. Sve navedene mogućnosti koriste se u raznim kombinacijama ovisno o potrebama klijenta u anticelulitnim tretmanima i tretmanima mršavljenja.

CACI Limphatic Mode (Limfna drenaža) namijenjena je pospješivanju limfnog toka u organizmu. Svojim dijelovanjem nadzire i aktivira mišiće koji stimuliraju protok limfne tekućine. Posebno se preporučuje uz tretmane celulita, pri nakupljanju tekućine u tijelu, kao i kod drugih teškoća uzrokovanih usporenim radom limfe (dehidrirana koža i potkožno tkivo, umor, težina u nogama itd.) Program za limfnu drenažu koristi sofisticiranu tehnologiju koja ujednačava električne impulse s radom srca klijenta.

CACI Cellulite (rješavanje tvrdokornih nakupina) Rapidno smanjenje centimetara u tim predjelima postiže se paralelno uz pospješivanje tonusa mišića te detoksikaciju limfe koja ih okružuje.


Posjetite našu Facebook stranicu kako biste lakše pratili novosti i ponude!
Kontakt

Nike Katunara 10, 51000 Rijeka
+385 51 423 204
+385 91 423 2040
nova.beauty@hotmail.com

Pratite Nas!

Posjetite našu Facebook stranicu kako bi bolje pratili novosti i ponude!

Salon Nova

Sva prava pridržana Salon Nova - 2017