DERMATOLOŠKI TRETMANI

Dijamantna mikrodermoabrazija Diamond Tome

Uslijed opadanja razine kolagena i elastina u koži nakon 25. godine, kao i usporavanja mogućnosti brzog obnavljanja stanica, koža gubi sposobnost zadržavanja vlage te postaje opuštenijom i gubi svoj sjaj. Mikrodermoabrazija potiče mikrocirkulaciju, čime se pospješuje stanična opskrba te obnavljanje i proizvodnja novih stanica.

Mikrodermoabrazija dijamantima DiamondTome metoda je vraćanja sjaja koži. Ne vraća samo sjaj i svježinu, već se primjetno smanjuju i otklanjaju bore te oporavljaju ožiljci. Postupalni procesi nisu mogući zahvaljujući uvijek sterilnom sustavu.

DiamondTome sustav koristi prave dijamante, čime se onemogućuje iritacija kože.
Blistav sjaj vidljiv je već nakon prvog tretmana, a ovisno o individualnim potrebama kože optimalni rezultati mogu se postići kroz seriju od 4 do 10 tretmana.

Tijekom tretmana sloj kože se uklanja usisavanjem, dok vakuum stimulira proizvodnju kolagena i elastina.
Kod masne kože se iz proširenih pora izvlači višak masnoće i nečistoće, kao i miteseri. Kod suhe kože tretman dijamantne mikrodermoabrazije kombiniramo s enzimskom pastom te umirujućom maskom nakon tretmana.

Dijamantna mikrodermoabrazija za razliku od kristalne koristi prave dijamante, čime se onemogućuje bilo kakva iritacija kože. Tijekom tretmana sloj kože se uklanja usisavanjem, dok vakuum stimulira proizvodnju kolagena i elastina. Koži ne vraća samo sjaj i svježinu, već se primjetno smanjuju i otklanjaju bore te oporavljaju ožiljci.

Postupalni procesi apsolutno su nemogući zahvaljujući uvijek sterilnom sustavu.

Blistav sjaj vidljiv je već nakon prvog tretmana, a ovisno o individualnim potrebama klijenta, optimalni rezultati mogu se postići kroz seriju od 4 do 10 tretmana.

Ukratko, mikrodermoabrazija može učiniti kožu sjajnom, a mikrodermoabrazija dijamantima – blistavo sjajnom!

Dijamantna mikrodermoabrazija Diamond Tome