DERMATOLOŠKI TRETMANI

Klasični tretman lica

Klasični tretman lica uključuje mlijeko za čišćenje, piling (depilaciju lica i korekciju obrva – ako je potrebno), masažu lica i vrata, parenje, ručno istiskivanje mitesera, tretman visokom frekvencijom i na kraju masku koja će umiriti kožu i suziti pore.

Akne

Bez obzira na to radilo se o mlađoj ili zrelijoj koži, u našem salonu nudimo čitav spektar tretmana kojima liječimo postojeće probleme s aknama te preveniramo nastanak novih. Postoje i brojne metode kojima možemo utjecati na smanjenje ili potpuni nestanak ožiljaka od akni; od tretmana dijamantima, kisikom, LED terapije pa do tretmana klasičnog mehaničkog čišćenja lica.

Akne su jedna od najučestalijih problema kože. Možda se razlog netretiranja akni kod mnogih ljudi krije u podatku da su prisutne kod više od 2/3 tinejdžera, i obično prolaze do 25. godine života. No redovito čišćenje kože sklone aknama još od dobi puberteta umanjit će mogućnost prelaska akni u ožiljke, a savjeti iskusnog kozmetičara mogu spasiti kožu od isušivanja pogrešnim preparatima.

Klasični tretman lica