PEDIKURA I MANIKURA

OPI PRO SPA

U centru radimo OPI PRO SPA ritual njege ruku i stopala. OPI ritual podrazumijeva kompletnu njegu kože i noktiju s vrhunskim specijaliziranim preparatima. To je ritual na razini njege lica ili tijela koje pružamo naših klijentima. Riječ je o preparatima na bazi egzotičnog voća cupuacu, koji ima status super hrane. To voće sadrži 9 esencijalnih masnih kiselina zaslužnih za hidrataciju s anti-ageing učinkom uz ekstrakt bijelog čaja koji je zaslužan za očuvanje razine kolagena i elastina što uvelike priponosi mladenačkom izgledu ruku i stopala.

Manikura

Ruke, a ponajprije nokti, pokazuju koliko osoba brine o svom izgledu i kakav joj je stil života. Neke stvari su uvijek u modi pa tako i njegovane ruke. Manikura poboljšava teksturu i zdravlje ruku i noktiju, i ujedno im daje lijep i poliran izgled.

Pedikura

Njega stopala potreba je sve većeg broja ljudi, jer njegovana stopala su ujedno i znak cjelokupno njegovanog tijela. Noge i stopala su najopterećeniji dijelovi našega tijela. Koža na stopalima stari brže od kože ostalih dijelova tijela. U zimskom periodu stopala su najčešće stješnjena u obući, a ljeti izložena vanjskim utjecajima.

Estetskom pedikurom uređuje se koža stopala i uljepšava se izgled noktiju.

Trajni lak by OPI

Za lakiranje koristimo široku paletu boja i nijansi lakova te renomirane kuće. Uz široku paletu proizvoda iz OPI-jevih laboratorija, imamo u ponudi i trajni lak i OPI gel break, odmor za nokte koji su dugo pod gelom.

U ponudi imamo i parafinske kupke za ruke i stopala.

OPI PRO SPA